Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Breaking Waves 2019

21 marraskuun, 2019 | 12:30 - 17:00

Breaking Waves tuo kaikki Euroopan merenkulun avainpelaajat yhteen, vastaamaan haasteisiin ja pohtimaan mahdollisuuksia menestykseen yhä kovemmassa globaalissa kilpailussa.

Automaatio ja digitalisaatio muuttavat maailmaa ja muokkaavat merenkulkua ennennäkemättömällä tavalla. Ilmastonmuutos on luultavasti aikamme suurin haaste ja se ajaa koko merenkulun sektorin keskittymään päästöjen vähentämiseen ja miettimään rahdista aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Maailmanlaajuisen meriliikenteen ennustetaan kasvavan nopeasti tulevina vuosina, ja paine pysyä kilpailukykyisenä globaaleilla markkinoilla kasvaa.

Breaking Waves tuo kaikki Euroopan merenkulun avainpelaajat yhteen, vastaamaan haasteisiin ja pohtimaan mahdollisuuksia menestykseen yhä kovemmassa globaalissa kilpailussa. Euroopan merenkäynnin ammattilaiset ovat asemassa, jossa heillä on kyky tuottaa ratkaisuja, jotka vaikuttavat maailmanlaajuisesti.

Breaking Waves tulee jälleen olemaan osa maailman johtavinta start-up tapahtumaa SLUSH:ia. Tänä vuonna keskitytään koko logistisen ketjun ja ekosysteemin rt-vaikutusten näkökulmiin merenkulussa. Konferenssi tuo yhteen johtajat, merenkulun asiantuntijat sekä start-up yritykset.

Konferenssin ohjelma on nyt julkaistu.

Konferenssin pääteemat ovat Meriliikenteen logististen ketjujen optimointi sekä ekosysteemi innovaationa meriliikenteelle.

Ohjelma tulee olemaan yhdistelmä paneelikeskusteluja, keynote puhenvuoroja sekä Euroopan merenkulun innovatiivisempien start-up yritysten esittelyjä ja avainajatuksia.

Breaking Waves konferenssin pääpuhujat:
Mr. Emanuele Grimaldi, Managing Director Grimaldi Group and President and CEO of Finnlines
Ms Pia Meling, VP Sales and Marketing, Massterly
Mr Jens Meier, the CEO of Port of Hamburg

Lue lisää ja katso koko ohjelma: www.breakingwaves.fi

Konferenssi liput on nyt myynnissä. Rekisteröidy!

Lipunmyynti Breaking Waves konferenssiin on alkanut. Lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä joten varmistathan paikkasi vuoden mielenkiintoisimmalla foorumille ajoissa.

Lipun netistä: www.breakingwaves.fi

Breaking Waves on maailmankuulun Start-Up tapahtuman SLUSH:in oheistapahtuma.
Tutustu lisää: www.slush.org

Tiedot

Päivämäärä:
21 marraskuun, 2019
Aika:
12:30 - 17:00
Kotisivu:
https://breakingwaves.fi/

Tapahtumapaikka

Fair & Exhibition Hall
Messuaukio 1
Helsinki,
+ Google Map