Mediatiedot

The Finnish Maritime Cluster Yearbook 2019 (pdf)

Suomen meriklusterin kansainvälinen, englanninkielinen äänenkannattaja: The Finnish Maritime Cluster Yearbook 2019  ilmestyy ensimmäisen kerran maaliskuussa 2019. Julkaisu sisältää katsauksen edelliseen vuoteen ja näkemyksiä tulevaan. Vuosikirjassa julkaistaan keskeiset meriklusterin tunnusluvut ja eurooppalaisten alan vaikuttajien haastatteluja sekä artikkeleita merkittävien suomalaisten yritysten ja yhteisöjen toiminnasta. Teemoja ovat muun muassa merenkulun uudistuva toimintaympäristö, digitalisaatio- ja automaatio sekä alaa säätelevän lainsäädännön kehitys. Julkaisun kohderyhmään kuuluvat päättäjät, asiakkaat, viranomaiset, media ja muut sidosryhmät.

Jakelu

Mukana olevat yritykset ja yhteisöt, kansanedustajat, Euroopan parlamentin suomalaiset jäsenet, merialan vaikuttajat Suomessa ja maailmalla, merkittävimmät kansainväliset merialan messutapahtumat (Wulff Entre).

Messut 2019

8.-11.4. Seatrade Cruise Global
4.-7.6. Nor-Shipping
5.-8.10. Europort
22.-25.10. Kormarine
3.-6.12. Marintec China

Painos: 5000 kpl. 

Yhteistyössä: Meriliitto ry, Meriteollisuus ry, Suomen Varustamot ry, Suomen Laivainsinöörien Yhdistys Laradi ry, Satamaoperaattorit ry, Suomen Satamaliitto ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Meriupseeriyhdistys ry, Suomen Laivameklariliitto Ry – Finlands Skeppmäklareförbund Rf ja Suomen Vesitieyhdistys r.y.

Myynti ja markkinointi
Matti Poijärvi
Puh. +358 (0)40 848 4098
matti.poijarvi@omnipress.fi


 

Meriklusterin verkkolehti navigatormagazine.fi tavoittaa tehokkaasti alan asiantuntijat, viranomaiset ja muut sidosryhmät.

Navigator kertoo kiinnostavasti ja asiantuntevasti merenkulun ja laivanrakennuksen ajankohtaisista kysymyksistä, kansainvälisistä trendeistä, uutuuksista ja mahdollisuuksista sekä suomeksi että englanniksi. Lehden sivuilta löytyy merialan tapahtumakalenteri ja sivustolla bloggaavat alan vaikuttajat.

Lehden maksuttomalla kuukausittain ilmestyvällä uutiskirjeellä on jo yli 6200 (9/2018) lukijaa.

navigatormagazine.fi mediakortti 2019 (pdf)


Myynti ja markkinointi

Matti Poijärvi
Puh. +358 (0)40 848 4098
matti.poijarvi@omnipress.fi

Julkaisija: Osakeyhtiö Laivastolehti
Kustantaja ja toimitus: Omnipress Oy