Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Satamapäivät 2019

18 syyskuun, 2019 | 08:00 - 19 syyskuun, 2019 | 17:00

Satamapäivät kokoavat satapäisen osallistujajoukon tänä 18-19.9. Raaheen ja Kalajoelle.

Satamapäivät kokoavat satapäisen osallistujajoukon tänä vuonna Raaheen ja Kalajoelle. Satama- ja teollisuuskäyntien ohella tiedossa on ajan hermolla olevia keskusteluteemoja.

Satamapäivien keynote käsittelee Itämeren satamien suhdannenäkymiä ja puhujaksi on lupautunut Baltic Ports Organisationin pääsihteeri Bogdan Oldakovski. Toinen pääpuhuja on pitkäaikainen satama- ja liikennepolitiikan asiantuntija, hallitusneuvos Lassi Hilska Liikenne- ja viestintäministeriöstä. Hilska käy esityksessään läpi Euroopan yhteisen liikennepolitiikan merkitystä ja sen tulevaisuusnäkymiä muuttuneessa toimintaympäristössä.

Ohjelmassa on esille lisäksi brexit-analyysiä, satamien kyberturvallisuusasioita, merenkulun murroksen luotaamista sekä erinomainen kattaus esimerkkejä, joilla eri toimialojen yritykset ovat vähentäneet organisaationsa hiilijalanjälkeä. Toinen konferenssipäivä keskittyy satamien ja logistiikan digitalisaaation mahdollisuuksiin sekä siihen, minkälaista asiakashyötyä toimintojen automaatiolla ja digitalisoinnilla on saavutettavissa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tiedot

Alkaa:
18 syyskuun, 2019 @ 08:00
Loppuu:
19 syyskuun, 2019 @ 17:00