Miami katsoo kohti vihreämpiä valtameriä

Miamissa järjestetään syyskuun alussa merenkulun ympäristöteknologiaan keskittyvät messut, jonne odotetaan runsaasti osallistujia sekä varustamoiden, telakoiden että alan yritysten piiristä. Vastaava Greentech in Shipping Forum järjestettiin viime syksynä Hampurissa.

Messut järjestetään Miamissa Hilton Miami Airport Blue Lagoonissa.
Viime vuonna ympäristöteknologia oli näyttävästi esillä Hampurin SMM 2018 -messuilla. Tänä vuonna Miamin kansainvälinen tapahtuma jatkaa tätä ”vihreän merenkulun” perinnettä Atlantin toisella puolella.
Miamin messujen yhteydessä järjestetään seminaareja ja esitelmiä, joissa puhuvat monet merialan kansainväliset yritysjohtajat. Esiintyjien joukossa ovat muiden muassa Wärtsilä North America -yksikön toimitusjohtaja Aaron Bresnahan ja Langh Techin kaupallinen johtaja Laura Langh-Lagerlöf.
Miamin tapahtuma on jaettu kahteen osioon eli esittelyihin ja verkostoitumiseen. Esittelyissä näytteilleasettajat ja alan asiantuntijat jakavat arvokasta tietoa merenkulun ympäristötrendeistä ja verkot toimivat tehokkaana alustana käytännön kumppanuuksien ja liikesuhteiden luomisessa.
Miamin Greentech in Shipping Forum järjestetään 3.-4. syyskuuta ja paikkana on Hilton Miami Airport Blue Lagoon. Lisätietoja on saatavissa alla olevasta nettiosoitteesta:
Jaa artikkeli