Princess Anastasia aloitti uuden italialaistyylisen risteilykauden Itämerellä

Uudistettu Princess Anastasia risteilee jälleen Itämerellä. Vuoden 2019 risteilykausi on käynnistynyt ja se tarjoaa mahdollisuuden jopa 72 tunnin viisumivapaaseen Pietarin matkaan. Yhtiö suunnittelee kuljettavansa yli 340 000 matkustajaa tänä vuonna, mikä on 10 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Princess Anastasia palasi Itämeren liikenteeseen 23. maalikuuta noin 2,5 kuukauden kunnostustöiden jälkeen. Puolalaisella telakalla Princess Anastasian kansirakenteita ja ulkoasua nykyaikaistettiin. Myös laivan ankkurointikalustoa ja ravintoloita on uudistettu.

Vuonna 2016 alkaneen Mobyn ja St. Peterlinen yhteistyön ansiosta Itämerelle on syntynyt ainutlaatuinen risteilytuote. Risteily, joka yhdistää Itämeren alueen pääkaupungit Helsingin, Pietarin, Tallinnan ja Tukholman sekä kahden kulttuuriltaan ja vieraanvaraisuudeltaan rikkaan maan – Italian ja Venäjän.

Mpby SPL:n risteilyt tuovat Itämerelle palan Italiaa. Princess Anastasialla on italialainen keittiö ja palvelu, johon yhdistyvät lämmin ja vieraanvarainen vastaanotto suurella venäläisellä sydämellä sekä hienostunut pohjoismainen tyylin.

Risteily Princess Anastasialla tarjoaa mahdollisuuden vierailla viisumivapaasti Venäjällä 72 tuntia ja tutustua Pietarin erityiseen kauneuteen, sen kiehtovaan arkkitehtuuriin, kulttuuriin ja taiteeseen, uppoutua tsaarin ajan Venäjään tai löytää täysin uusi ja nykyaikainen megapoli, joka tarjoaa taidealueita ja underground-paikkoja. Pietarin lähialueilla voi inspiroitua upeista linnoista ja vanhoista kartanoista sekä tutustua paikalliseen keittiöön ja perinteisiin.

– Nyt alkaneella risteilykaudella panostamme entistäkin enemmän laivalla tarjottaviin palveluihin. Kiinnitämme erityistä huomiota uusiin menuihin ja tuomme huippuluokan ruoka- ja viiniosaamisemme matkustajiemme käyttöön. Tämä tekee Princess Anastasiasta entistäkin selvemmin todellisen italialaisen saarekkeen keskellä Itämerta. Haluamme hemmotella matkustajiamme myös Princess Anastasian viihdetarjonnalla, joka on aiempaakin ainutlaatuisempi kokemus, kuvailee Moby SPL:n pääjohtaja Alessandro Onorato edessä olevaa risteilykautta.

– Uskomme, että uudesta risteilykaudesta tulee aiempaakin parempi. Tulemme houkuttelemaan lisää matkustajia myös sesonkien välissä. Kevät ja syksy ovat hyviä ajankohtia matkustaa Venäjälle ja ne tarjoavat kiireisempiin vuodenaikoihin verrattuna matkustajille monia etuja, kuten houkuttelevammat hinnat, edullisemmat hotellipaketit ja pienemmät ruuhkat kaupungin tärkeimmissä museoissa. Suunnittelemme lisäksi laajentavamme myyntiverkostoamme Itä- ja Etelä-Euroopassa sekä panostavamme perhematkailuun, lisää Moby SPL:n toimitusjohtaja Sergey Kotenev.

 

Jaa artikkeli