Tallink pysäyttää toistaiseksi Helsinki-Tukholma-reitin

Molemmat laivat tekevät viimeisen matkansa keskiviikkona. Torstaina Silja Serenade jää Helsinkiin ja Silja Symphony Tukholmaan.

Tällä hetkellä Helsinkiin on pysäytetty Suomen lipun alla olevat Viking Linen M/s Gabriella ja M/s Mariella ja Tallink Siljan M/s Silja Serenade sekä Maarianhaminassa Viking Linen M/s Rosella. © Tallink Silja

Tallink kertoo pysäyttävänsä toistaiseksi Helsinki-Tukholma-reitin laivat Silja Serenaden ja Silja Symphonyn koronavirustilanteen ja Suomen hallituksen 17.3. antaman Suomen rajat sulkevan päätöksen vuoksi.

Molemmat laivat tekevät viimeisen matkansa keskiviikkona 18.3.2020 illalla ja pysyvät seuraavan aamun saapumisen jälkeen satamissa; Silja Serenade Helsingissä ja Silja Symphony Tukholmassa.

Silja Serenade ottaa Tukholmasta mukaan ainoastaan sellaisia matkustajia, joilla on oikeus tulla Suomeen, tai joilla on oikeus käyttää Suomea kauttakulkuväylänä kuten esimerkiksi Viron, Latvia, Liettuan ja Venäjän kansalaiset.

Rahtikuljettajat voivat liikennöidä molemmilla laivoilla ilman rajoituksia. Valtiot ovat sopineet erivapauksista rahtikuskien osalta taatakseen maiden merikuljetusten jatkuvuuden koronaepidemiasta johtuen. Merikuljetukset ovat yhteiskunnan toimivuuden kannalta elintärkeitä.

Tallink Siljan asiakaspalvelu ottaa mahdollisimman pian yhteyttä niihin asiakkaisiin, joihin nämä muutokset vaikuttavat. Yhteydenotot tehdään lähtöpäivän mukaisessa järjestyksessä, ja yhtiö pyytää asiakkailta kärsivällisyyttä.

Lisätietoa koronaviruksen vaikutuksista Tallinkin ja Silja Linen matkustajiin https://www.tallinksilja.fi/koronavirus

VA

Jaa artikkeli