UTA Ferry avasi lauttalipuille mobiilialustan

Suuren saksalaisen maksukorttiyhtiö UTA:n uusi verkkoalusta virtaviivaistaa lauttamaksuja ja lippuvarausten tekemistä eri puolilla Eurooppaa. UTA Ferry -nimisen alustan piirissä on noin 750 lauttayhteyttä yli 50 maassa.

Saksalaisten lauttaportaali on kehitetty yhteistyössä brittiläisen Freightlink -lauttapalvelun kanssa. UTA kuuluu Euroopan johtaviin edullisten lauttalippujen tarjoajiin. Verkkoalustalla asiakkaat voivat varata ennalta lauttaliput yli 40 varustamolta ja maksaa ne UTA-kortilla alennettuun hintaan.

UTA:n toimitusjohtaja Volker Huber sanoo uuden maksualustan kattavan useimmat Euroopan suurista lauttayhtiöistä ja niiden reiteistä. UTA Ferryn uusiin reitteihin kuuluvat yhteydet muun muassa Ranskan Calais’sta Ison-Britannian Doveriin, Alankomaiden Hoek van Hollandista Britannian Harwichiin sekä Saksan Rostockista Tanskan Gedseriin.

– Asiakkaat säästävät aikaa ja rahaa sekä saavat joustavampaa ja varmempaa palvelua. UTA Ferryllä lauttamatkat voidaan varata 24/7 -menetelmällä ja ilman satamissa odottelua. Lauttapaikka on taattu ja reiteille on saatavana myös avoimia lippuja ilman kiinteästi varattua lähtöaikaa. Muutokset tai peruutukset voidaan tehdä maksutta, toimitusjohtaja luettelee yhtiön tiedotteessa.

UTA Ferry -alusta toimii kymmenellä kielellä ja sitä voidaan käyttää verkkosivuston asiakasosiossa. Varauksen aikana asiakkaan tärkeät tiedot siirretään taustatoimintona saumattomasti eli ilman taukoja.

-UTA Ferry -portaalin avulla huolinta-ja kuljetusliikkeet ovat nyt yhtä tehokkaita merellä ja maantiellä. Tämä tuo meidät taas yhden tärkeän askelen verran lähemmäs tavoitetta, joka on tarjota saumattomasti yhteensovitetut liikenneratkaisut eurooppalaisille asiakkaillemme, Huber sanoo.

UTA:n taustavoimana työelämän maksujätti

UTA eli Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG kuuluu Euroopan johtaviin tankkaus- ja palvelukorttien tarjoajiin. UTA-korttijärjestelmällä yritysasiakkaat voivat tankata yli 62 000 asemalla 40 Euroopan maassa eri huoltoasemaketjuissa ja ilman käteismaksua. Muita palveluja ovat muun muassa tiemaksujen laskutus, korjaamomaksut, hinauspalvelut sekä arvonlisä-ja polttoaineveron palautus.

Yrityksen perusti Heinrich Eckstein vuonna 1963 ja Ecksteinin perheen omistuksessa on yhä 17 prosenttia UTA:sta. Nykyisin yhtiön pääomistaja on Edenred SA 83 prosentin osuudella.

Edenred puolestaan on maailman johtava työelämän maksuratkaisujen tarjoaja, joka yhdistää 830 000 yritysasiakasta, 47 miljoonaa työntekijää sekä 1,7 miljoonaa yhteistoimintayritystä 46 maassa.

Vuonna 2018 konserni on maailmanlaajuisen teknologia-alustansa avulla käsitellyt 2,5 miljardia liiketapahtumaa, jotka suoritettiin pääasiassa mobiilisovelluksia, verkkoalustoja sekä kortteja käyttämällä. Liiketoiminnan volyymi oli samana vuonna yli 28 miljardia euroa.

Jaa artikkeli