Viking Line keskeyttää liikennöinnin Helsinki‒Tukholma-reitillä

Helsinki‒Tukholma-reitillä liikenne pysähtyy asteittain huomisesta alkaen. Huoltovarmuuden turvaamiseksi liikennöinti Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma-reitillä jatkuu.

Koronaviruksen (covid-19) aiheuttaman tilanteen ja Suomessa vallitsevien poikkeusolojen vuoksi Viking Line keskeyttää Mariellan ja Gabriellan liikennöinnin Helsinki‒Tukholma-reitillä 18.3.‒13.4.2020 väliseksi ajaksi.

Mariellan viimeinen vuoro lähtee tänä iltana Tukholmasta Helsinkiin ja Gabriellan viimeinen vuoro lähtee 18.3. Tukholmasta Helsinkiin.

Laivayhtiö tiedottaa noudattavansa hallituksen linjaamia toimenpiteitä, joiden takia maan rajat suljetaan.

– Säilyttääksemme huoltovarmuuden Suomen ja Ruotsin välillä, jatkuu liikennöinti Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma-reitillä. Samasta syystä liikennöimme edelleen kerran päivässä Tallinnasta Helsinkiin ja takaisin kuutena päivänä viikossa. Tilanne on hyvin erikoislaatuinen ja haluan välittää kiitokseni kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja erityisesti omalle henkilökunnallemme kaikesta ymmärryksestä, jota he ovat osoittaneet näissä vakavissa olosuhteissa, Jan Hansen, Viking Linen toimitusjohtaja sanoo yhtiön tiedotteessa.

Aiemmin yhtiö tiedotti muiden alusten reittimuutoksista:

17.3.2020:
Viking Line keskeyttää liikennöinnin Maarianhaminan ja Kapellskärin välillä 17.3.2020 alkaen. Viking Line keskeyttää Rosellan liikennöinnin Maarianhaminan ja Kapellskärin välillä 17.3.‒13.4.2020 välisenä aikana.

15.3.2020:
Viking Cinderellan kaikki risteilyt Maarianhaminasta Tukholmaan peruttiin 16.3.‒16.4. välisenä aikana

16.3.2020:
Viking XPRS:n aikataulu muuttuu 17.-31.3.2020 välisenä aikana: Laiva kulkee Tallinnasta Helsinkiin ja takaisin kerran päivässä kuutena päivänä viikossa.


Viking Line ottaa yhteyttä matkustajiin

Viking Line ottaa järjestyksessä yhteyttä matkustajiin, joilla on varaus perutuille lähdöille. Kaikkia Mariellalle ja Gabriellalle ajalle 18.3.‒13.4.2020 tehtyjä varauksia koskee maksuton siirto- ja peruutusturva. Matkustajia kehotetaan odottamaan Viking Linen yhteydenottoa, sillä asiakaspalvelu on pahasti ruuhkautunut. Lisätietoa takaisinmaksusta ja varauksen siirtämisestä löytyy Viking Linen verkkosivuilta.

 

 

Jaa artikkeli