Viking Line tuplaa liikenteensä Helsingistä Tukholmaan ensi kesänä

Viking Cinderella siirtyy liikennöimään Helsinki–Maarianhamina–Tukholma-reitille Gabriellan rinnalle kesäkuussa 2023.

Viking Cinderella siirtyy liikennöimään Helsingistä Tukholmaan. Kuva: Viking Line

Viking Linen Amorellan myynnin myötä varustamon liikennöinti Tukholmaan väheni.

Varustamo kertoo nyt satsaavansa sen kaksinkertaistamiseen ensi vuoden korkeasesongin ajaksi. Viking Cinderella siirtyy tällöin Helsingin reitille mahdollistamaan päivittäisen liikenteen Helsingistä Tukholmaan Gabriellan parina. Alus lähtee Helsingistä joka toinen iltapäivä kohti Tukholmaa. Varustamolla on tämän myötä päivittäiset lähdöt pääkaupunkien välillä 30.6-6.8.2023 välisenä aikana.

– Heinäkuu on ehdottomasti vilkkainta sesonkiaikaamme, jolloin kysyntä on suurta kaikkiin Itämeren kohteisiin. Kiinnostus on lisääntynyt pandemian aikana, kun monet huomasivat lähialueilla matkustamisen edut. Tukholma tarjoaa myös paljon uutta matkustajille. Vallitseva maailmantilanne puhuu lyhyempien ja hintansa arvoisimpien matkojen puolesta. Tästä syystä kaksinkertaistamme lähdöt, jotta mahdollisimman monet ihmiset voivat matkustaa mukavasti Helsingin ja Tukholman välillä, kertoo, Viking Line markkinointijohtaja Ninna Suominen kertoo.

Sekä Viking Cinderella että Gabriella tekevät lyhyen Helsingin pysähdyksen jälkeen myös lisämatkoja Tallinnaan, täydentämään Viking XPRS:n liikennettä.

– Lisälähdöt suunniteltiin vastaamaan kesän lisääntynyttä kysyntää ja tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja erityisesti lapsiperheille ja ostosmatkailijoille. Näin matkustajat voivat valita kolmesta vaihtoehdosta suosikkilaivansa Helsingistä Tallinnaan ja takaisin.

Syksyllä Viking Cinderella palaa säännölliseen liikenteeseensä vuorokauden saaristoristeilyille Tukholman ja Maarianhaminan välillä sekä pidemmille kohderisteilyille valittuihin Itämeren kohteisiin.

Vaula Aunola

Jaa artikkeli
freja