Viking Linelta lisälähtöjä Tallinnaan

Viking Line lisää kapasiteettiaan kesäkuukausiksi Helsinki–Tallinna-reitille 14.6.–11.8.2019.

M/S Gabriella kuva:Viking Line

Reitillä ovat käytössä Tukholman liikenteestä tutut M/S Gabriella ja M/S Mariella, jotka tekevät Helsingissä ollessaan ylimääräisen vuoron Tallinnaan.

Matkustajamäärät Tallinnaan kasvavat kesäkuukausina merkittävästi. Viking Line on tarjonnut kesällä lisälähtöjä vuodesta 2014.

– Lyhyet piknik-päiväristeilyt ovat nousseet yhdeksi Viking Linen suosituimmista kesätuotteista. Erityisesti lapsiperheet ovat löytäneet nämä helpot, kuuden tunnin risteilyt. Järjestämme risteilyillämme lapsille runsaasti ohjelmaa. Esimerkiksi M/S Mariellan piknik-risteilyn aikana on kahdeksan erilaista ohjattua lastenohjelmanumeroa. Aikuiset voivat puolestaan herkutella ravintoloissa ja tehdä ostoksia Merimyymälässä, Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander kertoo.

Viron matkailu ylipäätään on muutoksessa, eikä tyypillistä Tallinnan turistia enää ole. Helppojen ja nopeiden yhteyksien vuoksi sekä Helsingistä että Tallinnasta lähdetään hakemaan niin tuotteita, palveluita kuin elämyksiäkin.

– Ostosmahdollisuudet ovat kehittyneet Tallinnassa vauhdilla ja moni matkustaakin puhtaasti shoppailureissulle. Tallinnan terminaalin kupeeseen rakenteilla oleva valtava Porto Franco -keskus tulee lisäämään tarjontaa entisestään. Tallinnassa on myös upea ja monipuolinen ravintolatarjonta sekä houkutteleva hintataso. Nykyään monelle syy lähteä päiväksi Tallinnaan voi olla esimerkiksi lounas hyvässä ravintolassa, Takolander jatkaa.

Jaa artikkeli