Dachser laajentaa LCL-palvelujaan

Saksan ja Euroopan markkinoiden markkinajohtajana Dachserilla on tiivis maakuljetusverkosto. Logistiikkatoimijan tiiviisti integroitu verkosto ulottuu kuitenkin myös merikuljetuksiin. Vuonna 2018 lanseerataan 26 uutta LCL- (less than container) reittiä. Kuudelle nykyiselle palvelulleen Dachser lisää lähtöjä joka toisesta viikosta joka viikkoon.

LCL-palveluiden kiinnostavuus perustuu ajoitukseen: koordinoimalla tavaroiden ryhmittelyä ja satamien välisten kiinteiden konttikuljetusten ajoitusta asiakkaat hyötyvät paremmasta suunnittelusta, kauttakulkuajoista ja kuljetustensa läpinäkyvyydestä. Esimerkiksi Bangaloren ja Hampurin välinen kuljetusaika on 22 vuorokautta.

Tähän mennessä Dachser on lisännyt seuraavat kiinteät reitit LCL-kappaletavarakuljetuksiin: viikoittaiset LCL-palvelut Bremenistä uusiin kohteisiin Yhdysvalloissa (Los Angeles, New York, Chicago, Boston, Houston, Atlanta ja Charlotte); Hampurista Intiaan (Nhava Sheva ja Chennai); ja Hampurista New Delhiin alkaen 1.6. Toiseen suuntaan Chennaista ja Nhava Shevasta on yhteydet Hampuriin, ja niitä on täydennetty New Delhistä ja Bangaloresta Hampuriin. Lisäksi on viikoittainen uusi yhteys Shanghaista Kiinasta Santosiin Brasiliaan. Ja vielä lisäksi Dachser hallinnoi reittejä Antwerpenistä Hongkongiin, Veracruziin, Singaporeen, Busaan ja Nhava Shevaan.

”Asiakkaamme, jotka käyttävät LCL-palveluitamme, hyötyvät houkuttelevista kauttakulkuajoista, tavaroiden nopeammasta saatavuudesta määränpäässä, suuremmasta joustavuudesta ja täsmällisen toimitusketjun suunnittelusta konttien hallinnoinnin ja suorien meriyhteyksien ansiosta”, sanoo Dachserin Günther Laumann, Head of Global Ocean Freight.

Dachser näkee suuria mahdollisuuksia merikuljetusverkostonsa laajentamisessa Dachser Interlockingin avulla: Dachser Air & Sea Logisticsin ja Dachser European Logisticsin välisen tiiviin yhteistyön ansiosta yritys voi tarjota asiakkailleen täysin integroituja logistiikkaratkaisuja, jotka käsittävät kuljetus-, varastointi- ja lisäarvopalvelut. Dachser hoitaa esikuljetukset läpi kattavan eurooppalaisen verkostonsa ja siirtää yhdistelmäkuljetusten edut asiakkailleen. Lähetyksiä voidaan seurata jatkuvasti Euroopan toimittajalta vastaanottajalle kaikkialla maailmassa.

Dachser on perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa Kemptenissä. Dachser tarjoaa kuljetuslogistiikkaa, varastointia ja asiakaskohtaisia palveluja kahdella toimialalla: Dachser Air & Sea Logistics ja Dachser Road Logistics. Jälkimmäinen koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: Dachser European Logistics ja Dachser Food Logistics. Laaja-alaiset sopimuslogistiikkapalvelut ja alakohtaiset erikoisratkaisut täydentävät yhtiön palvelutarjontaa. Saumaton liikenneverkosto – sekä Euroopassa että muualla maailmassa – ja täysin integroidut tietojärjestelmät takaavat älykkäät logistiikkaratkaisut maailmanlaajuisesti.

Maailmanlaajuisesti 396 toimipaikassa työskentelevien noin 29 100 työntekijän avulla Dachser saavutti 6,12 miljardin euron liikevaihdon vuonna 2017. Logistiikkayritys käsitteli kaikkiaan 81,7 miljoonaa lähetystä, joiden paino oli 39,8 miljoonaa tonnia. Maaorganisaatiot edustavat Dachseria 44 maassa. Lisätietoja Dachserista saat osoitteesta www.dachser.com.

Suomessa Dachser toimii kahdella eri yritysnimellä:
DACHSER Finland Air & Sea Logistics Oy hoitaa lento- ja merikuljetuksia (Dachser Air & Sea Logistics).
DACHSER Finland Oy hoitaa maantiekuljetuksia (Dachser European Logistics).

Jaa artikkeli