Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Wistan seminaari

27 syyskuun, 2019 | 08:00 - 17:00

Wistan seminaari jäsenille 27.9.2019 Urban Millillä, Otaniemessä Espoossa. Mahtavien verkostojemme avulla olemme onnistuneet tällä kertaa saamaan mukaan sen verran kovan luokan puhujia innostavine aiheineen, että tätä et halua jättää välistä. Teemamme tällä kertaa on tulevaisuuden johtaminen, jossa haemme inspiraatiota tulevaisuuden, luovuuden ja innovaatioiden johtamiseen. Keynote-puhujanamme on Christina Dahlblom Milttonilta, teemalla Three T’s of Tomorrow’s Leadership. Christinalla on laaja kokemus organisaatioiden ja johtamisen kehittämisestä, sekä hän on myös hyvin suosittu puhuja kyseisistä aiheista, joten olemme innoissamme saadessamme hänet mukaan inspiroimaan Wistalaisia!…

Wistan seminaari jäsenille 27.9.2019 Urban Millillä, Otaniemessä Espoossa.

Mahtavien verkostojemme avulla olemme onnistuneet tällä kertaa saamaan mukaan sen verran kovan luokan puhujia innostavine aiheineen, että tätä et halua jättää välistä. Teemamme tällä kertaa on tulevaisuuden johtaminen, jossa haemme inspiraatiota tulevaisuuden, luovuuden ja innovaatioiden johtamiseen. Keynote-puhujanamme on Christina Dahlblom Milttonilta, teemalla Three T’s of Tomorrow’s Leadership. Christinalla on laaja kokemus organisaatioiden ja johtamisen kehittämisestä, sekä hän on myös hyvin suosittu puhuja kyseisistä aiheista, joten olemme innoissamme saadessamme hänet mukaan inspiroimaan Wistalaisia! Pääsemme myös tutustumaan meriteollisuuden luovuuden inspirointiin Rita Rauvolan johdolla, ja kuulemaan meriteollisuuden startup-maailmasta. Iltapäivällä herättelemme omaa luovuuttamme ja johtamistamme workshopin muodossa. Workshopin vetää Heidi Öller Wise Consultingista, hänelläkin kattava kokemus työpajojen vetämisestä, joten odotamme innolla!

Ilmoittauduthan mukaan seminaariin osoitteessa: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=JHcarkFAYkSm3FOMsZlwfvsl-Qlq-LRBhjl1cZ_AZa9UQUZJU1hGUVVTSVJXMlZYNUdUOTEzM1kzSy4u 13.9.2019 mennessä. Seminaarin hinta on 175 euroa, ja tämä kattaa ohjelman ja ruokailut. Laskutus tapahtuu järjestelmässämme olevan laskutusosoitteen kautta, joten lisääthän mahdolliset erilaiset laskutustavat ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin. Ilmoitathan myös jos sinulla on majoitustarvetta, niin voimme järjestää tarvittaessa majoitusta erilliseen hintaan. Seminaarin kutsun löydät sähköpostin liitteestä.

Facebook: Wista Finland ry

Instagram: wistafinland

WISTA Finland Ry

Tiedot

Päivämäärä:
27 syyskuun, 2019
Aika:
08:00 - 17:00