Hiiohoi merenkulun ammattilainen – nyt olisi tarjolla aitiopaikka merenkulkualan keskiössä!

Suomen Varustamot ry etsii joukkoonsa kokenutta merenkulun ammattilaista monipuoliseen asiantuntijatehtävään. Tässä tehtävässä pääset kehittämään merenkulun tulevaisuutta todelliselta aitiopaikalta!

Työtehtäviisi kuuluu merenkulun toimintaympäristön seuraaminen ja siihen vaikuttaminen yhdessä huipputiimin ja suomalaisten varustamoiden kanssa. Merenkulun alati kehittyvä toimintaympäristö on sinulle tuttu ja tehtäväkenttääsi kuuluu muun muassa merenkulun turvallisuuteen, ympäristöön sekä merenkulun talouteen liittyviä aiheita. Tässä tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä jäsenyritystemme sekä sidosryhmiemme kanssa. Myös kansainvälinen yhteistyö niin EU kuin globaalilla tasolla on osa jokapäiväistä työtäsi.

Olet eteenpäin katsova, oma-aloitteinen ja tiimityötaitoinen osaaja. Pystyt sujuvasti kiteyttämään laajoistakin kokonaisuuksista oleellisen niin suullisesti kuin kirjallisesti. Sinulla on esimerkiksi merikapteenin koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Toivomme suomen, ruotsin ja englannin kielen osaamista. Verkostot alalla katsotaan eduksi, mutta tässä tehtävässä tulet taatusti luomaan niitä.

Me tarjoamme kiinnostavien ja monipuolisten työtehtävien ohella mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden merenkulkuun kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan ja työedut, mukavan työyhteisön, modernit työtilat Helsingin ydinkeskustassa sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Hae paikkaa 23.9.22 mennessä lähettämällä hakemus osoitteeseen rekry@shipowners.fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tiina Tuurnala, sähköposti tiina.tuurnala@shipowners.fi, puh. +358 40 547 6762.

Suomen Varustamot ry edistää varustamoiden kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä proaktiivisella vaikuttamisella kansallisesti ja kansainvälisesti. Suomalainen varustamoelinkeino on teknologian ja ympäristöinnovaatioiden edelläkävijä, ja on vahvasti mukana kehittämässä uusia ratkaisuja vastuulliseen merenkulkuun. www.shipowners.fi

Jaa artikkeli