04.11.2021

Lähde mukaan kuunari Helenan seikkailupurjehdukselle Karibialle

Kuunari Helena on matkalla kohti Karibiaa, monen vuoden tauon jälkeen. Purjealus on parhaillaan Las Palmasissa ja lähtee sieltä 21.11. matkalle Atlantin yli Karibialle, jossa luvassa on kiinnostavia aktiviteetteja

– Kiinnostus Helenan purjehduksia kohtaan on ollut hyvä näin pandemian tasaannuttua ja rokotuskattavuuden parantuessa, Suomen Purjelaivasäätiön toimitusjohtaja Heini Kaasalainen sanoo.
– Edellisestä Helenan purjehduksesta Karibialla on jo muutama vuosi ja seuraavaa kertaa ei ole näkyvissä, joten nyt on hyvä tilaisuus lähteä mukaan.

Tällä kaudella Helenan legit on teemoitettu asiakkailta tulleen palautteen perusteella. Purjehduselämysten ohella on mahdollisuus esimerkiksi vierailla hyvissä vaelluskohteissa tai kiinnostavissa snorklauskohteissa.
– Ryhmä voi keskenään päättää, mihin kohteisiin matkat Karibialla suuntautuvat, Kaasalainen sanoo.
Karibialla onkin paljon koettavaa ja nähtävää. Onko sinun juttusi sukellus, luonto vai ehkä historia ja kulttuuri?

Karibian purjehdukset sopivat kaikille seikkailuhenkisille ja ryhmässä viihtyville, täysi-ikäisille seiloreille aikaisempaan purjehduskokemukseen katsomatta.
Purjehduksilla ei koskaan ole pelkkiä matkustajia, vaan kaikki osallistuvat purjehdusarjen tehtäviin purjemanöövereistä ja aluksen ohjaamisesta siivoukseen ja ruoanlaittoon täysivaltaisina miehistön jäseninä. Mitään ei tarvitse osata etukäteen ja kaikkiin tehtäviin opastetaan.

Helena palaa Turun Aurajokeen jälleen toukokuussa 2022.

Jaa artikkeli
portofnaantali