Breaking Wavesissä mukana kansainvälisiä huippuluokan vaikuttajia

Breaking Waves konferenssi järjestetään marraskuun 21. päivä Helsingissä, osana maailman johtavaa start-up tapahtuma Slushia. Tilaisuuden keynote-puhujina kuullaan tänä vuonna huippukattaus kansainvälisiä nimiä. Mukana luomassa merenkulkualan mielenkiintoisinta tapahtumaa ovat mm. Grimaldi Groupin Emanuele Grimaldi, Hampurin sataman Jens Meier ja Massterlyn Pia Meling.

Grimaldi Groupin ja Finnlinesin toimitusjohtaja Emanuele Grimaldi on yksi tämän vuotisen Breaking Wavesin puhujista.

Maailman suurimpiin roro-varustamoihin kuuluvan Grimaldi Groupin ja Finnlinesin toimitusjohtaja Emanuele Grimaldi kertoo konferenssissa näkemyksiään merenkulkualan tulevaisuudesta. Yli 25 maassa toimiva ja 15 000 henkilöä työllistävä yhtiö on viime vuosina tehnyt tuntuvia investointeja vihreään merenkulkuun ja uutta teknologiaa hyödyntäviin aluksiin.

Jens Meier johtaa kooltaan Saksan suurinta, ja Euroopan kolmanneksi suurinta, Hampurin satamaa. 830 vuotta historiaa omaava satama pysyy kehityksen kärjessä panostamalla mm. 5G teknologian käyttöönottoon yhteistyöprojektissa Nokian kanssa. Meieriltä tullaan kuulemaan Hampurin sataman innovatiivisesta SmartPORT sataman hallinta ohjelmasta.

Saksan suurimman sataman, Hampurin johtaja Jens Meier.

Pia Melingin edustama Massterly on maailman ensimmäinen kokonaan automaattisten alusten operoimiseen keskittyvä yhtiö. Kongsbergin ja Wilhelmsenin yhteistyöstä syntynyt yhtiö on automaation kehittäjänä edelläkävijä ja on ollut mukana mm. norjalaisessa Yara Birkeland rahtilaivaprojektissa.

Pia Meling, Massterly.

Konferenssi iltapäivän aikana on siis odotettavissa eteenpäin katsovia puheenvuoroja ja kiinnostavia keskusteluita alan tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista. Myöskään tilaisuuden suomalaiset puhujat eivät kalpene kansainvälisten esiintyjien rinnalla. Kotimaista meriklusteria edustaa lavalla mm. Valmetin hallituksen puheenjohtaja Mikael Mäkinen ja Silo.AI:n hallituksen puheenjohtaja Tero Ojanperä.
Breaking Wavesin lipunmyynti on käynnissä. Varmista paikkasi ja rekisteröidy: breakingwaves.fi

Jaa artikkeli