SuomiAreena: Meriklusteri esillä torstaina 18.7.

Tule mukaan Poriin SuomiAreenaan torstaina 18.7. kuuntelemaan, mikä tekee suomalaisesta meriklusterista edelläkävijän osaamisen, teknologian ja vastuullisuuden saralla. Miten kehitämme yhteistyöllä Suomesta maailman johtavan meriklusterin? Mukana keskustelemassa alan huippuasiantuntijat ja päättäjät.

SuomiAreenan avajaisissa juontaja Tomi Einonen. Kuva Eetu Salmi

Päivän paneeleissa aiheina ovat muun muassa avoimuus, data ja vastuullisuus sekä rohkeus ja innovaatiot merialalla. Ohjelmassa katsotaan myös tulevaisuuteen ja kuullaan nuorten puheenvuoro.

Tilaisuus striimataan ja sitä voi seurata suorana myös verkosta. Suomen Meriklusteri järjestää keskustelutilaisuuden yhteistyössä Gasumin ja Rauma Marine Constructionsin kanssa.

Teemana on tänä vuonna tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot. Suomi Areena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Suomi Areenalla keskustellaan suomalaisesta yhteiskunnasta rennosti kesäisissä tunnelmissa. Tilaisuudet ovat kaikille kävijöille avoimia ja ilmaisia.

Tilaisuuden järjestävät meriklusteritoimijat: Suomen Varustamot, Meriteollisuus ry ja Suomen Satamat sekä RMC ja Gasum.

SuomiAreenan Meriklusteri-ohjelma:

Osallistujat:

Meriklusteri-osuudessa ovat puhumassa Eduskunnan meriryhmän uusi puheenjohtaja, kansanedustaja Kristiina Salonen,Tiina Tuurnala/Suomen Varustamot, Annaleena Mäkilä/Satamaliitto, Henrik Bachér/Meriteollisuus ry, Kimmo Rahkamo/Gasum, Vesa Marttinen/ Wärtsilä, Jyrki Heinimaa/RMC, Johanna Boijer-Svahnström/Viking Line, Sanna Sonninen/Finnpilot ja Klaus Vänskä/ABB. Nuorten puheenvuoroina kuullaan Antti Partanen /RABN sekä Aalto yliopiston kahta opiskelijaa.

Tilaisuuden juontaja: Tomi Einonen (toimitusjohtaja ja vastaava päätoimittaja, MTV3 Uutiset/Mediahub).

SuomiAreena järjestetään Porissa 14. kerran 15.-19.7.2019.

 

Jaa artikkeli