Viking Linen kaikki laivat palaavat liikenteeseen heinäkuussa

Yhtiöllä on tänä kesänä Helsinki‒Tallinna-reitillä enemmän lähtöjä kuin koskaan aiemmin.

M/S Mariella täydentää M/S Viking XPRS:n Helsinki‒Tallinna-aikataulua neljällä päivittäisellä vuorolla heinäkuusta elokuuhun. Kuva: Viking Line

M/S Mariella ja M/S Cinderella aloittavat liikennöinnin 2. heinäkuuta. M/S Mariella liikennöi 2.7.‒9.8. Helsinki‒Tallinna-reitillä. M/S Cinderella palaa liikenteeseen Tukholma‒Maarianhamina-reitille ja tekee lisäksi erikoisristeilyjä Tukholmasta Visbyhyn. Näin kaikki Viking Linen alukset ovat takaisin matkustajaliikenteessä.

Viking Linen kaikki seitsemän alusta palaavat 2.7. alkaen matkustajaliikenteeseen.

M/S Amorella ja M/S Viking Grace liikennöivät Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma-reitillä, M/S Gabriella Helsinki‒Ahvenanmaa-reitillä ja M/S Rosella Maarianhamina‒Kapellskär-reitillä. M/S Cinderella liikennöi jälleen Tukholma‒Maarianhamina-reitillä, lisäksi alus tekee useita risteilyjä Tukholmasta Visbyhyn elo-syyskuun aikana.

M/S Mariella täydentää M/S Viking XPRS:n normaalia Helsinki‒Tallinna-aikataulua neljällä päivittäisellä vuorolla heinäkuun alusta 9. elokuuta saakka. Viking Linella on siis tänä kesänä Helsinki‒Tallinna-reitillä enemmän lähtöjä kuin koskaan aiemmin.

Matkustajamäärät ovat kasvussa ja kesä on lisännyt odotetusti matkojen kysyntää.

– Lähimatkailu vetää jälleen ja uskomme, että kesästä tulee vilkas, Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander kertoo.

Turvallisuussyistäi risteilyille otetaan normaalia vähemmän matkustajia.

– Olemme valmistautuneet perinpohjaisesti, jotta risteileminen olisi kaikille mahdollisimman turvallista. Esimerkiksi Pre-order-ennakkotilaukset ovat selkeässä nousussa. Ostokset voi tilata etukäteen ja ne toimitetaan turvallisesti joko suoraan autolle tai laivan noutopisteeseen, Takolander kertoo.

Matkustajat voivat myös tilata aterioita hyttiin.

VA

Lisää aiheesta:

Viking Line on maailman ensimmäinen covid-19:n hallinnasta DNV GL:n toimesta verifioitu varustamo

 

Jaa artikkeli
Freja