27.12.2019

LOGY kartoittaa verkottuneen maailman teknologiatarpeita

Osto- ja logistiikkayhdistys LOGY kerää eri toimialojen päättäjiä helmikuun alussa Finlandia-talolle keskustelemaan teknologisen kehityksen tuomista liiketoiminnan mahdollisuuksista ja haasteista.

Mitä teknologioita ja millaista teknologista osaamista tarvitaan vuonna 2020 ja seuraavalla vuosikymmenellä? Tähän kysymykseen paneudutaan LOGY Conference 2020 -päättäjäpaneelissa 6. helmikuuta 2020.

Älykellot, kytketyt lämpömittarit ja älykkäät jääkaapit ovat esineitä, jotka on jo yhdistetty verkkoon osana esineiden internetiä (iot). Yhdistetyillä laitteilla ja muilla teknisillä ratkaisuilla voidaan lisätä tehokkuutta myös liikenteessä ja logistiikassa. Älykkäät sovellukset teollisuudessa ja kaupan alalla tarjoavat tehostamismahdollisuuksia tuotannosta koko toimitusketjun optimointiin.

Osataanko näitä mahdollisuuksia vielä hyödyntää? Ketkä ovat edelläkävijöitä? Mitä riskejä näihin sisältyy ja mitä päättäjien tulisi ymmärtää verkottuneesta maailmasta?
Näistä teemoista paneelissa keskustelevat eri alojen asiantuntijat, joiden joukossa ovat muiden muassa Google Cloudin Pohjois-Euroopan toimitusjohtaja Eva Fors, SAP:in muutosohjelmien globaali johtaja Henry Himanen, Maas Globalin kestävän kehityksen johtaja Krista Huhtala-Jenks sekä Elcolinen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen.

Lisätietoja:
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry.
https://www.logy.fi/logy-conference-2020.html

Jaa artikkeli