03.09.2018

Janne Alho aloittanut Blue Industry Parkin projektijohtajana

DI Janne Alho on aloittanut 1.9.2018 Turku Science Park Oy:ssä Blue Industry Park -konseptin toteuttamisesta vastaavana projektijohtajana. Blue Industry Park on Meyer Turku Oy:n telakka-alueen ympärille rakentuva meri- ja valmistavan teollisuuden tuotanto- ja innovaatiokeskittymä. Turku Science Park Oy perustaa syksyn kuluessa alueen kehittämisestä vastaavan tytäryhtiön, jonka toimitusjohtajaksi Alho samalla siirtyy.

Alhon tehtävänä on huolehtia alueen liiketoimintasuunnitelman loppuun saattamisesta ja rakentamisen etenemisestä. Hän vastaa myös neuvotteluista sijoittajien ja alueelle sijoittuvien toimijoiden kanssa. Alho siirtyy tehtäväänsä Turun Teknologiakiinteistöt Oy:stä, jossa hän on toiminut asiakkuusjohtajana.

Turun kaupunki on antanut Blue Industry Parkin toteuttamisvastuun Turku Science Park Oy:lle. Maa-alueen rakentaminen on jo käynnistynyt, ja tavoitteena on rakennustöiden valmistuminen vaiheittain vuoteen 2030 mennessä. Blue Industry Parkista tavoitellaan sijaintia 100 yritykselle ja 10 000 työntekijälle. Investointien kokonaisarvoksi arvioidaan 500 miljoonaa euroa.

Jaa artikkeli
portofnaantali