18.03.2022

Kimmo Mäki on Finnpilotin uusi hallituksen puheenjohtaja

Finavian toimitusjohtaja, diplomi-insinööri Kimmo Mäki (47) on nimitetty Finnpilot Pilotage Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Nimitys tehtiin 17. maaliskuuta pidetyssä yhtiökokouksessa.

Kimmo Mäki. Kuva: Finavia.

Kimmo Mäellä on laaja kokemus palvelu- ja logistiikka-alalta sekä vahva merenkulun ja satamatoimintojen tuntemus. Mäki aloitti Finavian toimitusjohtajana vuonna 2018. Tätä ennen työhistoriaa on kertynyt Helsingin Satama Oy:n toimitusjohtajana (2011-2017), Stevecon Senior Vice Presidentin tehtävästä (2006-2011) sekä Stockmann Oyj:n palveluksesta (2003-2006). Mäki on myös Airport Council International (ACI):n hallituksen jäsen.

– Finnpilot tekee merkityksellistä työtä merenkulun turvallisuuden ja sujuvuuden varmistajana. Perustehtävän lisäksi yhtiö kehittää voimakkaasti osaamistaan muun muassa vastuullisuuden ja digitalisaation alueilla. On hienoa päästä mukaan tähän työhön, toteaa Kimmo Mäki.

Finnpilotin hallituksen nykyinen puheenjohtaja Seija Turunen jättää tehtävän oltuaan hallituksen puheenjohtajana seitsemän vuotta.

Jaa artikkeli
millog