03.06.2021

Makisen toimitusjohtaja vaihtuu

Risteilyalusten hytteihin ja julkisiin tiloihin erikoistuneen yrityksen I.S. Mäkinen Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön korjausrakentamisen yksikön johtajan Jaakko Mäkikallin.

Jaakko Mäkikalli. Kuva: I.S. Mäkinen Oy

KTM Jaakko Mäkikalli (54) aloittaa työnsä toimitusjohtajana 1.7.2021 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Sameli Lähdesmäki keskittyy jatkossa Makisen kehittämiseen hallituksen kautta ja toimii Jaakko Mäkikallin neuvonantajana.

Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Jaakko Mäkikalli on toiminut korjausrakentamisen yksikön johtajana vuodesta 2020 lähtien. Sitä ennen hän vastasi useiden merkittävien projektien läpiviennistä risteily- ja hotelliasiakkaille. Jaakko Mäkikalli on ollut yhtiön palveluksessa vuodesta 2016 lähtien. Ennen Makista Jaakko on toiminut 14 vuoden ajan markkinoinnin johtotehtävissä messu- ja tapahtuma-alalla.

“Makinen on kasvanut voimakkaasti vuodesta 2018 lähtien. Samelin johdolla Makinen otti käyttöön lean-toimintatavan hyttien korjausrakentamisessa ensimmäisenä maailmassa ja laajentui voimakkaasti Kiinan uudisrakennusmarkkinoille. Makinen on päässyt kasvu-uralle ja luonut vahvan pohjan tulevalle kasvulle. Kiitän Samelia lämpimästi koko hallituksen puolesta hänen panoksestaan yhtiön hyväksi. Olen iloinen siitä, että talon hyvin tunteva Jaakko siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi. Jaakko on paras mahdollinen henkilö luotsaamaan Makista eteenpäin seuraavaan vaiheeseen”, Makisen hallituksen puheenjohtaja Ismo Mäkinen kertoo.

”Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja odotan innolla, että pääsemme jatkamaan kasvupolullamme risteilyliiketoiminnan elpyessä pandemian vaikutuksista”, Jaakko Mäkikalli sanoo. ”Viimeisen vuoden aikana olemme panostaneet uusien innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Parhaat ratkaisut asiakkaillemme yhdistettynä alan huippuosaajiin ovat menestyksemme avain myös tulevaisuudessa.”

Jaa artikkeli
navigate