15.12.2018

Mikael Laurin Lean Marinen CEO:ksi

Varustamoille tehokkaita polttoaineteknologioita tarjoava ruotsalainen Lean Marine AB on nimittänyt Mikael Laurinin uudeksi toimitusjohtajakseen.

Mikael Laurinilla on pitkä kokemus merenkulun johtotehtävistä. Hän toimi 11 vuotta tankkerivarustamo Laurin Maritimen toimitusjohtajana. Tänä aikana Laurin Maritimen tonnistoon kuului 15-19 mr-luokan tankkilaivaa ja varustamon liikevaihto oli keskimäärin 150 miljoonaa dollaria vuodessa.
Laurin Maritime myytiin vuonna 2018 Team Tankers Internationille, jonka hallituksen jäsenenä Mikael Laurin on tämän jälkeen toiminut.
Ennen Laurin Maritimea Mikael Laurin ehti työskennellä muun muassa Andersen Consultingin, Intelligence AB:n ja Consiglio AB:n palveluksessa. Hän on viime mainitun yrityksen yksi perustajajäsenistä.
– Haluan Lean Marinen palveluksessa olla innokkaasti mukana kehittämässä sellaisia uusia teknologioita, joiden avulla merenkulusta tulee tehokkaampaa ja ympäristön yhä paremmin huomioon ottavaa toimintaa, Laurin sanoo Lean Marinen tiedotteessa.
Lean Marine tehostaa polttoainetaloutta
Göteborgissa päämajaansa pitävä Lean Marine tarjoaa varustamoille tehokkaita ja automatisoituja polttoaine- ja propulsioratkaisuja.
Lean Marinen kehittämiä FuelOpt -polttoainejärjestelmiä on jo asennettu yli sadalle alukselle maailmassa. FuelOptin avulla laivanomistajat saavuttavat säästöjä, kun esimerkiksi laivamoottoreiden kierrosluvut ja aluksen vauhti pidetään automaattisesti aina optimitasolla.
Jaa artikkeli
portofnaantali