17.12.2021

Steerprop vahvistaa organisaatiotaan Aasiassa

Steerprop laajentaa toimintaansa Kiinassa ja Kaakkois-Aasiassa palkkaamalla kaksi kokenutta propulsio- ja alussuunnitelun asiantuntijaa.

Robbie Wang (vas.) on nimitetty Steerpropin Kiinan myyntijohtajaksi. Ayhwa Ngoh on nimitetty Steerpropin Kaakkois-Aasian aluemyyntipäälliköksi.

Ayhwa Ngoh on nimitetty aluemyyntipäälliköksi Singaporeen ja Robbie Wang myynnistä vastaavaksi johtajaksi Kiinaan.

Robbie Wang on valmistunut Wuhanin teknillisestä yliopistosta pääaineenaan laivojen sähkövoimajärjestelmät. Hän aloitti uransa Jiangnan Shipbuilding Co Ltd -nimisessä yhtiössä suunnitteluinsinöörinä.

”Aloitin Rolls-Royce Marine China -yhtiössä vuonna 2001. Siellä toimin erilaisissa johtotehtävissä myynnissä, sopimushallinnassa ja palvelumyynnissä”, Robbie Wang kertoo. ” Laivanrakennusalaan perehtyneenä asiantuntijana minua kiinnostavat erityisesti kestävät ratkaisut ja uusin teknologia, ja tässä mielessä Steerpropia voidaan pitää yhtenä johtavista propulsiojärjestelmien valmistajista maailmassa.”

Ayhwa Ngoh on työskennellyt erilaisten merenkulkualan hankkeiden parissa 17 vuoden ajan, ja hänelle on kertynyt kokemusta sekä teknisistä että kaupallisista hankkeista niin paikallisella kuin globaalillakin tasolla. Hänen asemapaikkansa on Singapore, mutta jatkossa hän edustaa Steerpropia koko Kaakkois-Aasian alueella. Ennen siirtymistään Steerpropin palvelukseen hän toimi Wärtsilä Ship Designissa aluemyyntipäällikkönä/laivasuunnittelijana Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä ja Taiwanissa.

”Työhöni kuului tulevaisuuden trendien tunnistaminen ja asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaiseminen sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittäminen”, Ayhwa sanoo. ”Uusi tehtäväni Steerpropilla on todella kiinnostava, sillä yritys tarjoaa räätälöityjä propulsiojärjestelmiä vaativimpiinkin käyttökohteisiin.”

Robbie ja Ayhwa raportoivat molemmat myynnistä ja projektoiminnasta vastaavalla johtajalle Juho Rekolalle, joka on vakuutuunut siitä, että näiden nimitysten myötä Steerprop kykenee laajentamaan toimintaansa Kiinassa ja Kaakkois-Aasiassa.

”Heillä on vankkaa osaamista laivojen propulsioratkaisuista, ja molemmilta löytyy ”Resolve to perform”-asennetta. Näin voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua maailmalaajuisesti”, Rekola sanoo. ”Nimitykset vahvistavat asemaamme alueella ja auttavat kehittämään asiakaspalvelua koko toimitusketjussa alusten konseptoinnista ja rakentamisesta käyttöön ja kunnossapitoon.”

Jaa artikkeli
navigate