07.01.2020

Tapio Kolunsarka Evac-konsernin toimitusjohtajaksi

Tapio Kolunsarka aloitti uudessa tehtävässä vuoden vaihteessa.

Tapio Kolunsarka on nimitetty Evac-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 1. tammikuuta 2020 alkaen. Hänen edeltäjänsä Tomi Gardemeister on jättänyt toimensa toimitusjohtajana siirtyäkseen muihin tehtäviin Evac-konsernin ulkopuolella.

Tapio Kolunsarka on ollut vuodesta 2016 alkaen Ramirentin toimitusjohtajana. Ramirent on julkisesti noteerattu konevuokrausalan palveluyritys. Ennen Ramirentia Tapio toimi Euroopan suurimmassa sellu- ja paperiteollisuusyrityksessä UPM-Kymmenessä useassa eri tehtävässä. Vuosina 2013–2016 hän toimi varatoimitusjohtajana vastaten maailmanlaajuisesta tarramateriaalin divisioonasta UPM Raflatacista.

– Odotan innolla siirtymistä Evaciin, joka on maailmanlaajuinen johtaja päämarkkinoillaan ja jonka kasvuvauhti on viime vuosina ollut vakuuttavaa. Evacin liiketoimintaa tukevat jatkuvasti lisääntyvät ympäristövaatimukset merenkulun veden- ja jätteenkäsittelyssä. Tämä luo Evacille mahdollisuuksia kehittää asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, joissa yhdistyvät ensiluokkainen palvelu ja saumattomat projektitoimitukset, Tapio Kolunsarka toteaa

Jaa artikkeli
navigate