17.02.2022

Western Shipyardin toimitusjohtajaksi Janne Sirviö

Sirviö aloittaa työnsä maaliskuussa.

Millog-yhtiöihin kuuluvan Oy Western Shipyard Ltd:n (WSY) toimitusjohtaja vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty eMBA, insinööri (AMK) Janne Sirviö. Hän aloittaa tehtävässä 9. maaliskuuta 2022. WSY:n entinen toimitusjohtaja Pasi Määttä jättää tehtävän omasta pyynnöstään.

– Kiitämme Pasi Määttää hänen pitkäaikaisesta työpanoksestaan WSY:ssä sekä onnistuneesta WSY:n integroinnista osaksi Millog-yhtiöitä. Samalla toivotamme tervetulleeksi Janne Sirviön, jolla on pitkä kokemus toimitusjohtajan tehtävistä merellisen kunnossapidon alalla, WSY:n hallituksen puheenjohtaja, Sami Pitkänen sanoo.

Sirviö siirtyy WSY:iin Nordic Marine Advisors Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Vuosina 2008–2021, hän johti Kaefer Oy:tä, jonka toimialaa on laivojen uudis- ja korjausrakentaminen ja teollisuuseristäminen. Sirviö on ollut toimitusjohtajana myös Merima LLC:ssa Floridassa, missä hänen vastuullaan oli Merima-yhtiöiden matkustaja-alusten huolto- ja korjausliiketoiminta Yhdysvalloissa. Hänellä on taustaa myös projektien johtamisesta eri telakoilla Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

– Tulevaisuuden näkymissämme on kehittää Millog-yhtiöiden kunnossapidon palveluita. Uskon, että Sirviön pitkä ja monipuolinen kokemus alalla ja toimitusjohtajana auttaa meitä tämän toteuttamisessa, Pitkänen kertoo.

– Haluan tuoda uutta näkökulmaa WSY:n kunnossapito- ja korjauspalveluiden kehittämiseen ja monipuolistamiseen. Huoltovarmuuden turvaaminen ja nykyisten asiakkuuksien palveleminen on jatkossakin tärkeää. Tämän lisäksi uskon WSY:llä olevan hyvät mahdollisuudet laajentaa toimintaansa siviili- ja kauppalaivaston ja muiden kelluvien rakenteiden toimittajana, Sirviö toteaa.

Jaa artikkeli
navigate