01.02.2021

Rederi Ab Nathalielle uusi laiva

Rederi Ab Nathalie, RABN, on ostanut aikaisemmin Barbadoksen lipun alla ajaneen m/v NESS-rahtialuksen. Alus siirtyi uudelle omistajalleen 29.1.2021 ja sen uusi nimi on m/v Odda Marie. Jatkossa alus purjehtii Suomen lipun alla ja sen kotisatama on Maarianhamina.

Kuva: VesselFinder

M/V Odda Marie saapuu Tallinnasta Pohjanmeren linjaliikenteeseen kuivatelakoinnin ja luokan uusimisen jälkeen.
Rederi Ab Nathalie on saanut myös pitkäaikaisen aikarahtaussopimuksen Stavangerissa sijaitsevan Baltic Line AS: n kanssa.
Tämä osto- ja aikarahtaussopimus on seuraava looginen askel ja tarkoittaa yrityksen kasvua edelleen suunnitellulla polulla tonniston tarjoajana.
RABN perustettiin vuonna 2009 ja sen seikkailunhaluisena ja visionäärisenä tavoitteena saada aikaan muutoksia merenkulkualalla. Varustamon perustajilla, kapteeneilla Antti Partasella ja Johan Liljeströmillä oli kunnianhimoinen ajattelutapa ja he halusivat toteuttaa unelmansa.
– Yrityksemme nimettiin ensimmäisen aluksemme m/v Nathalien mukaan, joka sattuu olemaan myös ensimmäinen alus, jossa palvelimme yhdessä. Tänä päivänä tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista tonnistoa kuuden kuivarahtialuksen laivastolla, joiden koot vaihtelevat välillä 2172 – 5000 DWT (kantavuus), toimitusjohtaja Antti Partanen sanoo.
– Olemme riippumaton ja yksityisomistuksessa oleva moderni varustamo, joka tarjoaa hyvin varustetun laivaston Itämerellä ja Pohjanmerellä.

m/v Odda Marie
Rakennettu 1996, North-Sea Shipyard, Ringköbing, Denmark
Pituus: 100,27 m
Leveys: 15,30 m
Syvyys keskellä: 8,50 m
Syväys: 6,50 m
Bruttovetoisuus: 3998
Nettovetoisuus: 1685
Kuollut paino: 5000
Jääluokka: 1A
IMO Nr: 9123570
Kotisatama: Maarianhamina

Jaa artikkeli