18.12.2018

ScanOcean Nesteen vähärikkisen laivapolttoaineen jälleenmyyjäksi Ruotsin Itärannikolle

Nesteen vähärikkistä laivapolttoainetta on saatavilla kaikilla suomalaisilla satamilla ja ScanOcean yhteistyön myötä myös Tukholman suuralueella.

©Neste

Nesteen tiedotteessa kerrotaan Nesteen ja ScanOcean aloittavat yhteistyön Nesteen vähärikkisen laivapolttoaineen toimituksessa. ScanOcean AB on nyt Nesteen 0.1 % vähärikkisen laivapolttoaineen jälleenmyyjä Ruotsin Itärannikolla.

“Jälleenmyyjäyhteistyö ScanOceanin kanssa on osa laivapolttoainestrategiaamme, sillä tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin. Nesteen vähärikkinen laivapolttoaine on erinomainen esimerkki kyvystämme vastata tiukkoihin ympäristövaatimuksiin”, sanoo Nesteen Jacob Granqvist Marine Fuels & Servicesestä.

Jälleenmyynti tapahtuu Nesteen terminaalista Södertäljessa, josta palvellaan läheisiä satamia aina pohjoisen Gävlen alueesta etelään Norrköpingiin ja Mälaren järvelle. Kumpikin yhtiö tunnistaa Tukholman suuralueen kasvupotentiaalin. ”Yhdessä ScanOceanin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ammattimaisia sekä paikallisia ratkaisuja”, kertoo Granqvist.

“Olemme innoissamme voidessamme kasvattaa tuotetarjontaamme sekä entisestään edistää Nesteen ainutlaatuisen laivapolttoaineen tunnettuutta Ruotsin markkinoilla. Tämä tapahtuu näyttämällä asiakkaillemme DMB ja RMB tuotteiden käytön hyödyt verrattuna muihin laivapolttoaineisiin”, kuvailee ScanOceanin General Manager Jonatan Karlström.

Jaa artikkeli