25.05.2021

Viking Linen M/S Gabriella Kotkaan kesäkuussa

Valtakunnallisten matkustusrajoitusten purkamiselle ei ole saatu vielä päivämäärää, mutta se on luonut mahdollisuuden kehittää uutta toimintaa risteilyalalla. Viking Line on lanseerannut uusia kotimaan kohteita ja tulevana kesänä risteilyjä tehdään myös Kotkaan.

Aiemmin tiedotetun heinäkuun lopun risteilypäivän lisäksi Viking Linen M/S Gabriella nähdään HaminaKotkan satamassa kahteen otteeseen myöskesäkuussa.
– Vastaanotamme suurella ilolla Gabriellan ja risteilyvieraat Kantasatamaan jo kesäkuussa. Kantasatama tarjoaa matkailijoille upean saapumisen kesäiseen Kotkaan, hehkuttaa toimitusjohtaja Kimmo Naski HaminaKotka Satamasta.

– Matkustajiemme turvallisuus on Viking Linelle kaikki kaikessa. Ruotsin ja Latvian koronatilanteen vuoksi joudumme reitittämään Gabriellan uudestaan ja perumaan lähtöjä Visbyhyn ja Riikaan. Peruuntuneiden lähtöjen sijaan tarjoamme mahdollisuuden risteillä terveysturvallisesti kotimaassa, kuten esimerkiksi 18.6. ja 28.6. heinäkuun lopun lisäksi Helsingistä Kotkaan. Kotkan ainutlaatuinen viehätys syntyy perinteisen satamakaupungin tunnelmasta, upeista kaupunkipuistoista ja koko perheenvierailukohteista, jotka esittelevät merten elämää, kulttuuri-ja merenkulun historiaa. Näinä aikoina on oltava luova, kertoo myyntijohtaja Kaj Takolander Viking Linelta.

Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö on myös luonnollisesti tyytyväinen Viking Linen suunnitelmiin tuoda M/S Gabriella Kantasatamaan jo kesäkuussa.
– Toivotamme aluksen mielellämme tervetulleeksi ja uskomme, että mukana tulevat matkustajat ihastuvat kauniiseen kaupunkiimme, joka on näin kesällä parhaimmillaan. Kiitämme lisäksi Viking Linea, että se valinnut juuri Kotkan etappisatamaksi, Sirviö myhäilee.

M/S Gabriella tuo mukanaan kotimaan risteilyvieraita Kotkan Kantasatamaan 19.6., 29.6 ja 29.7. Laiva saapuu satamaan kello 10.00 ja lähtee satamasta kello 19.00 jatkamaan reittiään. Kotkassa risteilyvieraat tutustuvat Kotkansaaren tarjonnan lisäksi lähiympäristöön heille järjestetyillä retkillä sekä omatoimisesti.

Jaa artikkeli
Freja