Miten ADR, RID ja IMDG toteutetaan satamassa?

Sataman toimintaympäristöön keskittyvä turvallisuusseminaarien sarja tarkastelee tänä vuonna yksiköityjen ja pakattujen vaarallisten aineiden kuljetusketjua: ADR, RID, IMDG. Säännösten lisäksi erilaiset ammatti- ja toimialaryhmät ovat keskeisiä yhteisen turvallisuuden tuottajia satamassa. Monitoimijaisessa ympäristössä on tärkeää huomioida myös muut kuin oman työn välittömät yhteistyökumppanit.

MKK:n toteuttaman seminaarin taustalla on laaja joukko kuljetusalojen toimiala- ja ammattiliittoja. ”Haluamme lähestyä yhteistä turvallisuutta satamaympäristössä korostamalla yhteistyötä ja nostamalla esiin hyviä toimintatapoja” kertoo suunnittelutyöryhmää johtava Suomen Satamaliiton apulaisjohtaja Kirsti Tarnanen-Sariola. ”Tilaisuus on tarjonnut myös suositun tapaamispaikan eri alojen ammattilaisten kesken.”

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville. Lähiosallistumisen lisäksi tilaisuuden puheenvuoroja voi seurata verkkolähetyksen kautta. Turvallisuusalan tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua esittelypisteillä.

Tutustu 11.10. pidettävän tilaisuuden ohjelmaan: https://www.emaileri.fi/g/l/331557/0/0/7003/2329/1

Jaa artikkeli