Navigate 2022 – johtavana teemana merenkulun kestävä kehitys

Navigate 2022 messujen ympärille on koottu ajankohtainen konferenssiohjelma. Monipuolinen puhujakunta tuo esiin sekä innovaatioita, että tarttuu ratkaisuhenkisesti globaaleihin merenkulun haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Puhujia tapahtumassa kahden päivän aikana on yli kuusikymmentä kahdestakymmenestä eri maasta ja monet heistä yrityksineen ovat myös näytteilleasettajaroolissa. Kaikki puhujat edustavat oman organisaationsa johtoa, tai ovat oman sektorinsa huippuasiantuntijoita.

Kevään aikana esittelemme usean eri puhujan haastatteluita ja artikkeleita tapahtuman kotisivuilla www.navigate.fi sekä aktiivisissa sosiaalisen median kanavissamme.

Näytteilleasettajien toiveesta ohjelman kansainvälisyyttä lisättiin tuntuvasti

Vuoden 2022 tapahtuma on aiempaa suurempi, sillä kansainvälisyys luo tapahtumaan uutta nostetta. Tänä vuonna odotetaan myös runsasta kävijämäärää, sillä tapahtuma-ala pääsee jälleen vauhtiin pitkän tauon jälkeen.

Tapahtuman tuottaja SeaFocus on erittäin tyytyväinen ohjelmaan.

“Merenkulku on globaali toimiala, ja sen vuoksi myös Navigate messuille haetaan vahvaa kansainvälistymistä. Myös kotimaisten näytteilleasettajien markkinat ovat usein maailmalla ja näin laajennamme heidän asiakaskuntaansakin kohtaamisilla Tavoitteemme on luoda Navigatesta merkittävin ja kiinnostavin pohjoismainen merenkulkualan ja -logistiikan tapahtuma,” kertoo ohjelmajohtaja Ulla Keino tyytyväisenä.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Jaa artikkeli