10.10.2019

Breaking Waves tuo Euroopan merenkulkualan avainpelaajat yhteen 21.11. osana SLUSH-tapahtumaa

Breaking Waves konferenssi kokoaa jälleen merenkulkualan toimijat yhteen, vastaamaan eurooppalaisen meriklusterin kohtaamiin haasteisiin ja pohtimaan mahdollisuuksia menestykseen yhä kovemmassa globaalissa kilpailussa.

Breaking Waves tulee olemaan osa maailman johtavinta start-up tapahtumaa SLUSH:ia. Konferenssin pääteemat ovat tänä vuonna meriliikenteen logististen ketjujen optimointi, sekä ekosysteemit innovaatioiden kehittäjänä meriliikenteelle. Aiheista keskustellaan eurooppalaisen meriklusterin huippuvaikuttajien johdolla ja mukana on myös mielenkiintoisimmat start-up yrittäjät. 

Uusia näkökulmia yhteisten haasteiden ratkaisemiseksi

Konferenssiin osallistuvat niin kansainväliset johtajat, merenkulun asiantuntijat kuin start-up yritykset. Vuoropuhelun kannustamiseksi eri tekijöiden ja toimialaryhmien edustajien välillä, on lippujen hintaa tänä vuonna laskettu edellisvuosiin verrattuna. 

”Kannustamme koko alaa osallistumaan dialogiin. Automaatio ja digitalisaatiokehitys muuttavat merenkulkua, mutta aikamme suurin koetinkivi lienee ilmastonmuutoksen ja sitä myöten merenkulun ilmastovaikutusten torjuminen. Logististen ketjujen optimointi on potentiaalinen keino tehostaa toimintaa ja vähentää päästöjä. Lisäksi tulemme tarvitsemaan uusia innovaatioita ja toimintamalleja. Pyrimme Breaking Wavesissä luomaan keskustelua ja löytämään uusia näkökulmia yhteisten haasteiden ratkaisemiseksi. Eurooppalaisella meriklusterilla on mahdollisuus olla merkittävässä roolissa globaaleissa päästötalkoissa, täällä kehitetyt innovaatiot ovat hyödynnettävissä missä vain.” kertoo Breaking Wavesin järjestäjiä edustava Suomen Varustamoiden toimitusjohtaja Tiina Tuurnala.

Myös edellisenä päivänä järjestettävän Think Tankin terveiset ja kooste julkaistaan konferenssissa. Osana ohjelmaa kuullaan muun muassa Emanuele Grimaldin, toimitusjohtaja Grimaldi Group ja Finnlines, Pia Melingin, myynti ja markkinointijohtaja Massterly ja Jens Meierin, toimitusjohtaja Hampurin satama, puheenvuorot.

Lue lisää ja katso koko ohjelma: www.breakingwaves.fiKonferenssi liput ovat nyt myynnissä. Rekisteröidy!

Lipunmyynti Breaking Waves konferenssiin on alkanut. Lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä, joten varmistathan paikkasi vuoden mielenkiintoisimmalla foorumille ajoissa
Lipun netistä: www.breakingwaves.fi

Jaa artikkeli