19.11.2018

Enersense on allekirjoittanut ensimmäisen projektisopimuksensa Saksassa

Enersense International Oyj on solminut ensimmäisen sopimuksen Saksaan, työ on laivalohkojen varustelutyötä.

© Enersense

Enersensen uutistiedotteen mukaan tämä on yhtiön Suunnittelu ja tuotanto -liiketoiminta-alueen ensimmäinen projekti Saksassa. Projektin työt on aloitetaan suunnitelmien mukaan tämän vuoden marraskuun aikana. Sopimuksen osapuolet ovat sopineet ettei sopimuksenasiakasosapuolta ja sisältöä julkisteta.

Enersensen toimitusjohtaja Jussi Holopainen kommentoi uutta aluevaltausta.

”Enersensen strategiana on laajentua uusille markkina-alueille eri liiketoiminta-alueidensa avulla. Olemme kartoittaneet aktiivisesti potentiaalista Saksan teollisuusmarkkinaa, muun muassa meriteollisuudessa näemme paljon mahdollisuuksia. Meriteollisuus on yksi meidän strategisista painopistetoimialoistamme. Tämä juuri solmittu sopimus on meille tärkeä, se on palkkio ahkerasta työstä uuden markkina-alueen etabloitumisen eteen. Meriteollisuuteen suunnatun liiketoiminnan käynnistimme viime vuonna ja strategiamme mukaisesti kasvamme sekä orgaanisesti että epäorgaanisesti.”

Enersense International Oyj

on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen listayhtiö. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto kasvoi noin 47 miljoonaan euroon. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2017 aikana keskimäärin 662 henkilöä. Yhtiö listautui tämän vuoden huhtikuussa Nasdaq Helsinki First North -markkinapaikalle. Lisätietoja osoitteesta www.enersense.fi

 

Jaa artikkeli