07.05.2020

Hampurin messut siirretään helmikuulle

Koronaviruksen tuoreimpien uhrien joukkoon voidaan laskea myös Hampurin kansainvälinen merenkulkutapahtuma. SMM-messujen järjestäjät ilmoittavat, että syyskuulle suunniteltu tapahtuma järjestetään 2.-5. helmikuuta 2021.

– Covid-19 -viruksen aiheuttaman pandemian takia kaikki suuret yleisötapahtumat on toistaiseksi kielletty ja matkustuskiellot yhä voimassa. Tämän vuoksi meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin siirtää messuja ensi vuoden alkuun. Uuden ajankohdan löytäminen SMM:lle oli vaikeaa, mutta olemme onnistuneet siinä, tapahtuman järjestävän Hamburg Messe und Congress GmbH -yhtiön toimitusjohtaja Bernd Aufderheide sanoo tiedotteessa.

Messupomon mukaan uuteen ajankohtaan päädyttiin yhdessä SMM-messujen hallituksen kanssa. Nyt tehty päätös merkitsee sitä, että SMM on uuden vuoden ensimmäinen suuri kansainvälinen merenkulkutapahtuma.

Alun perin messut piti järjestää 8.-11. syyskuuta tänä vuonna.

Messujärjestäjien vaikeuksista saatiin vihjeitä jo huhtikuun alussa, jolloin järjestäjät ilmoittivat sulkevansa kaikki toimintonsa kahden viikon ajaksi pandemian vastatoimena.

Lisätietoa osoitteissa:
https://www.smm-hamburg.com/en/
https://meriteollisuus.teknologiateollisuus.fi/fi/markkinat/messut

Jaa artikkeli