30.05.2023

Kansainvälinen ShipCon konferenssi Helsinkiin

YoungShip Helsingin isännöimä kansainvälinen ShipCon konferenssi järjestetään 21.–22. syyskuuta 2023.

ShipCon, kuva Tom Brundberg.

YoungShipYoungShip Helsinki toivottaa kaikki nuoret ja nuorenmieliset merialan ammattilaiset tervetulleeksi ShipCon 2023 konferenssiin Helsinkiin syyskuussa! Suomen YoungShip osasto toimii ylpeänä järjestäjänä vuosittaiselle tapahtumalle ja nostaa esiin suomalaisen meriklusterin ainutlaatuista osaamista teemalla ”Power of the People – the Finnish flavour”.

Tänä vuonna keskitytään merenkulkualan tulevaisuuden takaamiseen ympäristövaikutusten, johtajuuden, suunnittelun ja teknologian osalta. Suomen meriklusteri on edelläkävijä vastuullisuudessa, uusien teknologioiden kehittämisessä ja vihreissä innovaatioissa.

Kuinka voimme hyödyntää pohjoismaista osaamista päästöjen vähentämiseen globaalisti? Miten edistämme digitaalisia ratkaisuja ja tekoälyä tehdäksemme merenkulusta älykkäämpää ja energiatehokkaampaa? Miten kannustamme nuoria valitsemaan uran merenkulun parissa ja varmistamaan osaavat ammattilaiset tulevaisuudessa? Muun muassa näistä aiheista keskustellaan ShipCon 2023 aikana. Tule mukaan keskusteluun.

– Olemme innoissamme ShipConin isännöimisestä Helsingissä ja Suomen meriklusterin sekä Itämeren alueen esiintuomisesta. Ajankohtaisilla aiheilla toivomme keräävämme merenkulun ammattialisia niin Suomesta kuin kansainvälisistä verkostoista ympäri maailman. Haluamme kannustaa vuoropuhelua niin kansainvälisesti kuin sukupolvien välillä. Meillä on koottuna mielenkiintoisia puhujia alalta ja julkistamme enemmän ohjelmasta tuota pikaa, sanoo Hanna Donning, YoungShip Helsingin puheenjohtaja.

Pääosa konferenssista järjestetään keskustakirjasto Oodissa, Helsingin keskustan sydämessä. Torstai-iltapäivän ja illan ohjelma järjestetään m/s Finlandia aluksella. Tapahtuman kielenä on englanti ja se on avoin kaikille, ei ainoastaan YoungShipin jäsenille. Liput ovat nyt saatavilla.

Lisää yksityiskohtia löydät nettisivuilta: https://youngship.com/shipcon/.

Jaa artikkeli