24.01.2023

MyStar on ottanut paikkansa Tallinnan reitillä

Tallinkin uusi MyStar -alus aloitti Helsingin ja Tallinnan välisessä liikenteessä joulukuun puolivälissä. Uusi alus on aina mielenkiintoinen tutustumiskohde, mitä uutta laivaväki on kehittänyt matkustajien iloksi?

MyStarin intendentillä Maris Mägiveerilla on kaupallinen vastuu laivan myymälöistä, ravintoloista ja asiakasviihtyvyydestä.

Tallinkin MyStarin piti aloittaa liikennöinti jo vuoden 2022 alussa, mutta Tallinna-reitin vihreimmäksi ja ympäristöystävällisimmäksi mainostettua alusta saatiin lopulta odottaa aina joulukuuhun 2022 saakka. Hyvää kannattaa kuitenkin tunnetusti odottaa, eikä MyStar tuota tässä suhteessa pettymystä.
– Laivalla on aivan ihana tunnelma. MyStar on kuin aito risteilylaiva, jossa matkustajien toiveet on otettu huomioon, intendentti Maris Mägiveer kehaisee.
Niinpä osa matkustajista jääkin Tallinnan satamassa laivaan, sillä tekemistä riittää koko matkan ajaksi. Miniristeilyt ovat suosittuja ja aikaa jää shoppailuun laivan kaupoissa ja herkutteluun ravintoloissa.
– Laivan Family Picnic -alueella on viherkasveja ja riipputuoleja, sekä ihan uudenlainen Lotte-leikkialue, jollaista ei näillä pikalaivoilla ole ollut aikaisemmin. Koko perhe voi viettää yhdessä aikaa. Kaksi tuntia – tai vaikka koko risteily ihan lentää täällä, Mägiveer lupaa.

Business Lounge.

Lapsiperheen ehdoin

Picnic -alueella on tarjolla syötävää lapsiperheen ehdoin: kakkutikkareita, kuorrutettuja donitseja, kuplavohveleita, hedelmäsoseita sekä tietysti pehmisjäätelöä. Tyrkyllä on myös panineja, wrappeja, hodareita, voileipiä, Starbucks kahvia ja muffineja.
Coffee & Co. Loungessa voi siemailla juomia sähköpianon säestyksellä. Täytettyjä voileipiä: katkarapuja ja lohta. Tyrkyllä on myös houkutteleva valikoima kakkuja.
Perinteinen laivan seisova pöytä, Delight Buffet ja kulinaristien á la carte -ravintola Chef´s Kitchen sijaitsevat vierekkäin. MyStarilla on myös muilta Tallinkin aluksilta tuttu Fast Lane -pikaruokaravintola sekä suosittu Burger King -hampurilaisravintola.

MyStar Helsingin Länsisatamassa.

Parasta palvelua Loungessa

Erilaisia, kylmiä ja lämpimiä ruokia on tarjolla laivan Business, Comfort tai Platinum Loungessa.
Business Loungessa hintaan sisältyvät kylmät ja lämpimät ruoat ja juomat, mutta erityisen ylellistä on matkustaa Platinum Loungessa,
– Tarjolla on kaikkea, mitä osaat pyytää, Mägiveer sanoo.
Platinumia voisi verrata lentokoneen ykkösluokkaan. Pienissä osastoissa on rauhallista tehdä työtä, eikä kauppaankaan tarvitse mennä itse, vaan ostokset voi tilata loungeen.
Loungen hovimestari tarjoilee asiakkaille lasillisen Dom Pérignon -samppanjaa, Chef´s Kitchenin a´la carte -ruokalistan annoksia, Delight Buffetin monipuolisia noutopöydän ruokia tai vaikka Burger Kingin hampurilaisia.
Priority Car -autopaikka mahdollistaa piipahtamisen omalla autolla matkan aikana.

Patinum Loungessa hovimestari tarjoilee ruoat ja juomat matkustajan omalle istumapaikalle.
Jaa artikkeli
portofnaantali