Kemi Shipping sai kansainvälisen laatusertifikaatin toisena yrityksenä Suomessa

Kemi Shipping Oy on 1894 perustettu satamayhtiö, joka tarjoaa logistisia ratkaisuja koko laajalle Pohjois-Kalotin alueelle. FONASBAn laatusertifikaatin voi saada hyvämaineinen alan yritys, joka on kansallisen liiton jäsen ja pystyy takaamaan vakavaraisuutensa sekä toiminnan ammatillisen tason. Yrityksen tulee myös sitoutua noudattamaan alan Code of Conduct-säännöstöä. Suomen ensimmäinen FONASBAn laatusertifikaatti myönnettiin tänä vuonna Dahlberg’s Agencylle, joka on osa Saimaa Terminalsia ja Steveco-konsernia.

Kemi Shipping Oy:n päätoimialoja ovat ahtaus, huolinta ja laivanselvitys. Lisäksi Kemi Shipping Oy tarjoaa varastointi- ja kuljetuspalveluja. Yhtiöllä on sertifioidut laatujärjestelmät toiminnalle (ISO 9001) ympäristöasioille (ISO 14001) sekä työterveys- ja työturvallisuusasioille (ISO 45001) ja nyt siis myös FONASBAn sertifikaatti laivanselvitys- ja agenttitoimintaan.

FONASBAn laatusertifikaatin voi saada hyvämaineinen alan yritys, joka on kansallisen liiton jäsen ja pystyy takaamaan vakavaraisuutensa sekä toiminnan ammatillisen tason. Yrityksen tulee myös sitoutua noudattamaan alan Code of Conduct-säännöstöä. Suomen ensimmäinen FONASBAn laatusertifikaatti myönnettiin tänä vuonna Dahlberg’s Agencylle, joka on osa Saimaa Terminalsia ja Steveco-konsernia.

Suomen Laivameklariliitto – Shipbrokers Finland on toimialajärjestö, joka edustaa Suomessa toimivia laivanselvitys-, rahtaus- ja linjaliikenneyrityksiä. Liitto edistää jäsenyritystensä ja ulkomaankaupan merikuljetusten toimintaedellytyksiä. Edunvalvontajärjestö on perustettu vuonna 1920. Verkkosivut osoitteessa www.shipbrokers.fi

FONASBA, The Federation of National Associations of Ship Brokers and Agents, on alan kansainvälinen kattojärjestö, joka on perustettu vuonna 1969. Suomi on perustajajäsen. Verkkosivut osoitteessa www.fonasba.com

Jaa artikkeli