03.03.2023

Sjöfartens Dag – Maritime Day järjestetään Maarianhaminassa 1.6.2023

Torstaina 1.6.2023 on jälleen meripäivän aika Maarianhaminassa. Päivä koostuu seminaareista, näyttelystä ja ennen kaikkea mielenkiintoisista tapaamisista.

Kuva: Ålands Sjöfart

Meripäivä alkoi vuonna 2001 Maarianhaminan merenkulkualan opiskelijoille suunnatuina messuina. Tapahtuma on sittemmin kasvanut vuosi vuodelta ja se on nykyään kohtauspaikka varustamoille, merenkulkualan yrityksille ja merenkulusta kiinnostuneille. Meripäivän järjestää Ålands Sjöfart yhteistyössä Ahvenanmaan maahallituksen, Alandian, DNV:n ja Wärtsilän kanssa. Järjestäjät kattavat merenkulkualan, politiikan, vakuutukset, luokituksen ja konevalmistuksen.

Kuten tavallista, myös aloittelevat esiintyjät ovat kutsuttuja. Puhujista voidaan mainita Beatrice Erikson, Senior Manager Transshipment West, Wallenius Wilhelmsen, Ragnar Johansson, toimitusjohtaja Wallenius SOL, Matti-Mikael Koskinen, toimitusjohtaja ESL Shipping, Tom Pippingskiöld, toimitusjohtaja Finnlines, Christopher Rasmussen, välittäjä, BRS ja Charlotta Åkre, johtaja, SCA Logistics, Kaj Portin, toimitusjohtaja Sustainable Fuels & Decarbonization, Wärtsilä Suomi ja Risto Räty, kaupallinen johtaja, Alandia.

Vähintään yhtä tärkeä päivä on kohtaamispaikka kollegoiden, kilpailijoiden ja uusien yhteistyökumppaneiden tapaamiseen. Merenkulun edustajat kaikilta toimijoilta kokoontuvat Meripäivänä; varustamot, tavarantoimittajat, vakuutusyhtiöt, pankit, merenkulkukoulut ja ammattiliitot ja niin edelleen. Ilmoittautuneita näytteilleasettajia on jo yli 100 ja osallistujamäärä täydentyy jatkuvasti, vierailijoita on yleensä 700-1000 välillä.

Ålands Sjöfart rf järjestää Sjöfartens Dag/Maritime Day yhdessä Alandian, DNV:n, Ahvenanmaan maakuntahallituksen ja Wärtsilän kanssa. Toivomme, että päivä on inspiraation lähde teollisuudelle ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien syntyvän sekä päivän osoittavan, kuinka tärkeä merenkulkuala on ja mitä laajuutta ja kehityspotentiaalia merenkulkualalla on tarjolla.

Lisää ja päivitettyä tietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa sjofart.ax

Jaa artikkeli
meriverkostot