10.04.2019

Valmetin uusi Marine Cyber Security -kokonaisuus edistää laivojen automaatiojärjestelmien suojausta

Valmet kehittää Valmet DNA -turvallisuuspalvelujaan ja esittelee Valmet DNA -automaatiojärjestelmää käyttäviin laivoihin Marine Cyber Security -ratkaisun.

Laivojen automaatiojärjestelmien turvallisuus on haaste, sillä internetiin yhdistyneet laivat ovat yhä enemmän haittaohjelmien ja kyberhyökkäyksien kohteena. Valmetin meriteollisuudelle kehitetyt kyberturvallisuusjärjestelmät on suunniteltu auttamaan laivanomistajia perustamaan sekä säilyttämään jatkuvan ja turvallisen käyttöympäristön.

”Valmetin Marine Cyber Security -ratkaisun avulla laivanomistajat voivat olla tyytyväisiä laivan luotettavaan kulkuun niin satamassa kuin merelläkin. He tietävät ottaneensa oikean askeleen kohti kyberhyökkäyksien minimointia, haittaohjelmilta suojautumista sekä järjestelmän kriittisen datan turvallisuuden varmistamista”, sanooLars-Edin Svaasand, Johtaja, Research & Development, Automaatio-liiketoimintalinja, Valmet.

Valmet päivittää jatkuvasti tietämystään uusista turvallisuusuhista ja kehittää tämän perusteella puolustusjärjestelmäänsä. Näin yhtiön on mahdollista pitää laivojen automaatiojärjestelmien kyberturvallisuus ajan tasalla sen koko elinkaaren ajan.

Asiakkaat ympäri maailmaa ovat jo alkaneet hyödyntää Valmetin Marine Cyber Security -järjestelmän tuomia etuja laivoissaan. Käytössä olevat järjestelmät täyttävät sertifiointiyhtiö DNV GL:n korkeat vaatimukset ja ovat saaneet sen arvostetun hyväksynnän.

Teknistä tietoa Valmet Marine Cyber Security -kokonaisuudesta

Valmet Marine Cyber Security -kokonaisuus antaa Valmetin meriteollisuusasiakkaille perusteellisen suojauspaketin. Tämä sisältää määräaikaiset Valmet DNA -automaatiojärjestelmän tarkastukset, jatkuvat turvallisuuspäivitykset, päivityksien hallinnan ja henkilöstön koulutuksen.

Valmetin tarjoama kriittisen datan varmuuskopiointipalvelu takaa nopean ja vaivattoman palautuksen käyttövalmiuteen ongelmatilanteissa. Palvelu sisältää automaattisen varmuuskopioinnin aikataulutuksen ylläpidon sekä varmuuskopioiden tarkistamisen säännöllisin väliajoin.

 

Jaa artikkeli