25.05.2018

Meritaito keskittää ja vahvistaa myyntiä sekä asiakkuuksien johtamismallia

Meritaito keskittää kotimaan sekä kansainvälisen myynnin ja asiakkuuksien johtamisen SeaHow liiketoimintaan. ”Myynnin keskittäminen on osa Meritaidon strategiauudistusta ja uudelleen järjestelyn myötä meillä on mahdollista vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä tehokkaammin. Myyntitiimimme jäsenillä on vankka kokemus kaikilta Meritaidon palvelualueilta”, Meritaidon toimitusjohtaja Hannu Ylärinne kertoo.

Myynti- ja asiakkuusvastaavat uudessa tiimissä ovat Seppo Virtanen, Kalle Rantala, Jouni Koivu, Kari Pohjola, Patrik Niskanen, Kalle Bask, Caius Grann ja Thomas Erlund. Heidän vastuisiin kuuluvat Meritaidon kaikkien tuotepalveluratkaisujen myynti sekä nykyisille että uusille asiakkaille kotimaassa ja kansainvälisesti. Caius Grannin tehtävänä on lisäksi myynnin kehittäminen. Tiimin yhtenä tärkeänä tehtävänä on myös Meritaidon nykyisten asiakkuuksien hoitaminen ja jokaiselle asiakkaalle tullaan nimeämään oma asiakkuusvastaava. Liiketoiminnasta vastaa Thomas Erlund.

Uudessa myyntitiimissä on edustettuna osaamista kaikilta Meritaidon tuote- ja palvelualueilta. Meritaidon tuote- ja palvelualueet sisältävät muun muassa poijut ja viitat, vesiväylien ylläpidon, kanavien käytön ja kunnossapidon, vesirakentamisen, merenmittauspalvelut, vedenalaiset tutkimukset ja väyläsuunnittelupalvelut, vesialueiden öljyntorjunnan ja ympäristövahinkojen jälkitorjuntapalvelut sekä muun vesialuekonsultoinnin.

Jaa artikkeli