15.06.2020

RMC ja Enersense solmivat uusia sopimuksia – suora vaikutus yli 100 henkilötyövuotta

Terästöihin erikoistunut Enersense Works osallistuu Tallink MyStar -projektin useaan eri tuotantovaiheeseen Rauman telakalla.

MyStar -matkustaja-autolautan tuotanto aloitettiin Rauman telakalla 6. huhtikuuta 2020.

Enersense International Oyj:n tytäryhtiö Enersense Works Oy ja Rauma Marine Construction (RMC) ovat tehneet uusia sopimuksia koskien Tallink MyStar -projektia.

Nyt sovittu uusi kokonaisuus on yhtiölle merkittävä. Kokonaisuuden työllisyysvaikutuksen arvioidaan olevan yli 100 henkilötyövuotta. Enersense Works työllistää itse ja verkostoidensa kautta uusia työntekijöitä sekä toimihenkilötehtäviin että suorittavan työn tehtäviin.

– Olemme panostaneet merkittävästi meriteollisuuteen ja uudet sopimukset tukevat niin kasvustrategiaamme kuin strategiaamme toteuttaa kokonaisvaltaisia työkokonaisuuksia, Enersense Works Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Leivo toteaa yhtiön tiedotteessa.

Enersense International Oyj kertoi lokakuussa paluustaan Rauman telakalle, kun sen terästöihin erikoistunut tytäryhtiö Enersense Works Oy ja kotimaisesti omistettu laivanrakennusyhtiö Rauma Marine Constructions sopivat putki- ja teräsvarustelutyöprojektista.

– Enersensellä on tämän sopimuksen myötä entistäkin merkittävämpi rooli RMC:n laivanrakentamisessa, ja toteutamme nyt vahvasti yhdessä strategiamme mukaista kasvupolkua, RMC:n toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa sanoo.

– Yhteistyö RMC:n kanssa on toiminut erinomaisesti aikaisemmissa projekteissa sekä käynnissä olevassa Wasa Linessa. Kiitämme RMC:tä tästä mahdollisuudesta ja olemme kiitollisia ja ylpeitä, että saamme olla osa RMC:n toimittajaverkostoa sekä päässeet mukaan myös RMC:n strategiseen työryhmään”, Leivo lisää.

VA

Jaa artikkeli