05.02.2019

Valmetille automaatiopalvelusopimus Celebrity Cruises -varustamon kanssa

Valmet on allekirjoittanut Celebrity Cruises -varustamon kanssa Valmet DNA -automaatiojärjestelmiin liittyvän palvelusopimuksen neljälle Millennium-luokan alukselle Yhdysvalloissa. Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2018 kolmannen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

Valmetin palvelusopimus lisää automaatiojärjestelmien suorituskykyä, turvallisuutta ja käytettävyyttä sekä parantaa data-analytiikkaa Celebrity Millennium, Celebrity Infinity, Celebrity Summit ja Celebrity Constellation -risteilijöillä. Kuvassa Celebrity Millennium (Kuva: Celebrity Cruises)

Palvelusopimus lisää automaatiojärjestelmien suorituskykyä, turvallisuutta ja käytettävyyttä sekä parantaa data-analytiikkaa Celebrity Millennium, Celebrity Infinity, Celebrity Summit ja Celebrity Constellation -risteilijöillä. Nelivuotinen sopimuskausi alkoi elokuussa 2018.

”Meritoimintojemme ytimessä ovat turvallisuus, luotettavuus ja käytettävyys. Yhteistyö Valmetin kaltaisten yritysten kanssa mahdollistaa automaatiossa ja data-analytiikassa tapahtuvien nopeiden muutosten onnistumisen”, sanoo Patrik Dahlgren, Celebrity Cruisesin ja kaikkien Royal Caribbean Cruises -brändien maailmanlaajuisten meritoimintojen johtaja.

”Yhteistyö Valmetin kanssa on ollut sujuvaa, ja vuosien mittaan olemme nähneet heidän automaatiojärjestelmänsä kehittymisen. Palvelusopimuksen myötä saamme aluksille uusinta teknologiaa ja koulutusta operaattoreillemme”, lisää Anders Aasen, Celebrity Cruisesin ja Royal Caribbean Cruisesin maailmanlaajuisten meritoimintojen teknisten ratkaisujen johtaja.

Valmet on kehittänyt automaatioasiakkaidensa tueksi elinkaarenhallintaan perustuvan lähestymistavan, jossa painottuvat auditoinnit, elinkaarisuunnittelu ja käyttäjien osaaminen.

”Meille on tärkeää varmistaa alin mahdollinen riskitaso. Palvelumme esimerkiksi suojaavat automaatiojärjestelmää ja varmistavat sen turvallisen toiminnan”, toteaa Juha-Pekka Jalkanen, Valmetin Pohjois-Amerikan energia- ja prosessijärjestelmistä vastaava johtaja.

Tietoa asiakkaasta Celebrity Cruises

Celebrity Cruises -varustamolla on 12 alusta, jotka tarjoavat moderneja luksuslomia ja vierailevat satamissa kaikilla seitsemällä mantereella. Celebrity on yksi maailmanlaajuisesti toimivan Royal Caribbean Cruises Ltd -yhtiön kuudesta risteilybrändistä.

Jaa artikkeli